Fans av Minecraft -stjärnan Dröm nyligen haft ett kollektivt sammanbrott online efter att han nyligen meddelade släppdatum för sin efterlängtade låt 'Mask'.

Den 21-åriga Minecraft-sensationen skapade en rejäl uppståndelse i februari i år när han släppte sin debutlåt med titeln 'Roadtrip'.





Efter att ha visat en fin uppvisning av hans musikaliska skicklighet började fansen snart kräva efter en uppföljande låt. Deras grunder kom så småningom till stånd med att Dream meddelade att hans andra singel officiellt kommer att heta 'Mask'.

Faktum är att bara några dagar tidigare släppte han en kort 5-sekunders teaser av den kommande musikvideon, som kretsade kring en fantastisk animerad version av sig själv och vaknade för att titta på den ikoniska Dream-masken som låg bredvid hans säng.



när drömmen sa att han planerade en animering för mask, väntade jag mig en liten kort stickman -animation eller något super basic, inte en helt animerad 3d liten kortfilm vad ?? Jag förstår förseningarna nu eftersom det här är sjukt
pic.twitter.com/hh8UKItCvJ

- björk! (@birchsaplings) 8 maj 2021

När spänningsnivåerna nådde astronomiska höjder var fansen överlyckliga när de fick reda på att Dream äntligen nollats in på ett släppdatum, och låten är klar att släppa denna fredag ​​21 maj vid midnatt.



✧*。— Uppdatera!
Tweet från @dreamhangout !

Masken är ute nästa fredag ​​vid midnatt !! pic.twitter.com/YO8rlYc23Y

- - Dream Updates (@dreamdates_) 15 maj 2021

Verkligen upphetsad över mask, Dream har jobbat hårt med det



- yr (@dreamIfknloveu) 15 maj 2021

Mot bakgrund av att 'Mask' äntligen skulle komma, tog många fans snart till Twitter för att uttrycka sin spänning över detsamma.


Läs också: Minecraft -stjärnan Dream skickar fansen till vansinne efter att ha släppt en ny låt med titeln 'Roadtrip'




TommyInnit, Karl Jacobs med flera reagerar på Dream's Mask -tillkännagivandet

Dreams debutsingel 'Roadtrip' ft. PmBata visade sig vara en massiv hit bland fans, som fick mer än 15 miljoner visningar på YouTube.

En blåsig, frispelande singel, låtens fängslande text slutade perfekt med Dreams lugnande sång.

Efter att ha startat sin musikkarriär med Roadtrip, är alla ögon nu på Dreams uppföljande singel, 'Mask', som förväntas bli färgad med en mer personlig touch om teasern är något att gå efter.

Med 'Mask' äntligen att få ett släppdatum, kom flera fans ned på Twitter för att reagera på nyheterna nyligen.

De fick också sällskap av Minecraft -streamers TommyInnit och Karl Jacobs, som upprepade deras känslor av spänning:

Grymt bra! Jag är genuint upphetsad

- TommyInnit (@tommyinnit) 15 maj 2021

Så upphetsad, dröm! De kommer att älska det!

— karl! (@honkkarl) 15 maj 2021

MASKEN KOMMER UT FREDAGEN ??? OMGGGG

- makayla • drömförsvarare (@multimakaylaa) 15 maj 2021

maskera ut fredagen, okej. MASKERA PÅ FREDAGEN VAD FAN DREAM SLÄPPER MASKEN PÅ FREDAGEN OMFG LETSGO JAG HAR Väntat AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

- ¡¿(@itsbeannex) 15 maj 2021

Dream's song Mask släpps nästa fredag. JAG ÄR SÅ SPÄNND

- I✨ (@iriagtf202) 15 maj 2021

Jag kan verkligen inte vänta på att masken släpps, den låten betyder redan mycket för mig och baserat på utdrag och hur mycket tid dröm har investerat i den här låten vet jag bara att det kommer att bli så speciellt<3

(länkar några tweets jag har gjort om mask nedan för att ha allt i en tråd)

- dröm? (@dwtjoy) 15 maj 2021

alla som säger att drömmen har jobbat riktigt hårt med mask och bara hypade upp det för att de vet hur bra det färdiga projektet är. detta och hur dröm verkar så genuint stolt och upphetsad för oss att höra låten:,) Jag är så glad !!

- Lizzy (@ohspacecow) 15 maj 2021

Bts smör och drömmask släpps båda på fredag, jag kan inte andas, jag kan redan föreställa mig rubrikerna! galet jag! pic.twitter.com/whsb9rPw20

- caranap2 (@caraginip) 15 maj 2021

Tikar jag är redo för på fredag #mask #dröm #Dreammask #drömtappat pic.twitter.com/bFd4wekEt9

- Atlas ❤️ (@AtlasMyBeloved) 15 maj 2021

kan verkligen inte vänta på att det ska släppas, det är väldigt tydligt att det betyder mycket för dig och du gillar det så mycket och du lägger mycket arbete på det<3 hope you’re proud of yourself for doing such a cool thing!

- jules (@iamjulesss_) 15 maj 2021

Jag tror att jag behöver glasögon ?!

SÄGER DET HÄR VERKLIGEN SITT PÅ FREDAGEN ??? : D ✨✨ pic.twitter.com/L7Ye6Rl2ta

- Jada Roberts 🦀 (Claire) (@Clairenime) 15 maj 2021

Med lite förvirring rådande angående den exakta tiden för låtens släpp, här är ett par tweets som belyser de olika tidszoner där Mask förväntas släppas online:

här är några tidszoner jag kan komma på (lägg gärna till eller korrigera)
pst: 21.00
mst: 22.00
cst: 23.00
är: 12.00
utc: 04:00
bst: 5 am
vägar: 06:00
msk: 07.00
är: 9:30
jst: 13.00
aest: 14.00
nzst: 16:00

- kvist (@totallynottwig) 15 maj 2021

Här är tidszonerna för maskfrisläppandet!

20: e (torsdag):
18.00 HST
21.00 PST
22:00 MT
23:00 CT

21 (fredag):
12 AM EST
1 AM ADT / ART / CLST / BRT
01:30 NST
04.00 GMT
05.00 BST
06:00 CET
6 AM EAT
07.00 EEST / MSK
09:30 ÄR
11.00 WIB
12.00 PHT / AUGUSTI / HKT / MYT
14.00 LAG
14.00 AEST
17.00 NZDT pic.twitter.com/zSGUmHQ0dP

- Feral Boys Priv -kontouppdateringar! (@feralboyspriv) 15 maj 2021

Efter att ha tappat ett bombbesked meddelas alla ögon nu på nästa fredag, när den efterlängtade musikvideon av 'Mask' äntligen kommer, mitt i omfattande fanfare.


Läs också: TommyInnit, Karl Jacobs och fler går med i Minecraft -gemenskapen för att fira lanseringen av Wilbur Soots band, Lovejoy