Destiny 2 är planerat att få sin första snabbkorrigering för Säsongen av Splicer . Det blir en liten stilleståndstid för den här snabbkorrigeringen. Vårdnadshavare som är nyfikna på Destiny 2 -stillestånd idag behöver inte oroa sig eftersom stilleståndet inte ska vara mer än 15 minuter.

Utifrån det kan Destiny 2: s underhåll idag innehålla mindre buggfixar och vapenjusteringar.






När kommer Destiny 2 -servrar att vara tillbaka online?

Idag (18 maj) kl. 09.00 PDT (1600 UTC) kommer Destiny 2 att underhållas för uppdatering 3.2.0.1.

Spelare kommer att tas bort från aktiviteterna klockan 09:45 (1645 UTC) och kan inte logga in förrän klockan 10 (1700 UTC).

Mer information: https://t.co/48Mjp1cTHz

- Bungie Help (@BungieHelp) 18 maj 2021

Enligt Bungie -hjälpsida , Destiny 2: s stillestånd börjar 09:45 PDT (1645 UTC). Servrarna förväntas säkerhetskopieras klockan 10:00 PDT (1700 UTC).



Underhållsschemat visar när Destiny 2 -stilleståndet tar slut (Bild via Bungie -hjälp)

Underhållsschemat som visar när Destiny 2 -stilleståndet tar slut (Bild via Bungie -hjälp)

När servrarna är live kommer uppdateringen att rullas ut på alla plattformar och vara tillgänglig för nedladdning. Underhållet förväntas vara klart klockan 11:00 PDT (1800 UTC). Enligt Bungie -hjälpsidan kan vårdnadshavare uppleva vissa svårigheter om de försöker logga in mellan 10:00 AM PDT och 11:00 AM PDT eftersom servrarna fortfarande kommer att underhållas. Men när Destiny 2 -underhållet idag är klart, uppmanas vårdnadshavare att rapportera till hjälpforum om de har problem med att logga in.



Även om vad 3.2.0.1 -snabbkorrigeringen kommer är okänt, kan man lätt anta att Destiny 2 -underhållet idag kommer att lösa problemet med Telesto, ett fusionsgevär i spelet. Det finns en specifik mod i Säsongen av Splicer som fördubblar skadans effekt från vapnet, bokstavligen bryter det.

Telesto -fusionsgeväret i Destiny 2 (Bild via Bungie)

Telesto -fusionsgeväret i Destiny 2 (Bild via Bungie)



Medan de flesta spelare inte har tillgång till mod eller vapen ännu, ger det en fördel för dem som har vapnet. När det gäller spellägen som Trials of Osiris gör sådana överdrivna vapen matcherna riktigt orättvisa.

Så när Destiny 2 -stilleståndet är över är risken stor att problemet kan åtgärdas. Det finns en lika stor chans att det här vapnet avaktiveras av Bungie för tillfället tills de åtgärdar felet.



Med detta sagt slutar Destiny 2 driftstopp vid 1700 UTC och kommer in Destiny 2 veckoåterställning också.